udendørs bryllup

Et bryllup er en af de vigtigste og mest specielle begivenheder i din levetid. Det er vigtigt at vide, hvad du ønsker i forvejen og træffe de rigtige beslutninger, som du ikke vil fortryde senere i livet. Læs tips nedenfor for at hjælpe dig på rette vej til at træffe de rigtige beslutninger for din lykke på din bryllupsdag.

Hvis du planlægger en udendørs bryllup, du bliver nødt til at overveje muligheden for dårligt vejr. Hvis du ikke har en backup-plan, kan dette ødelægge dit bryllup og ulejlighed alle dine gæster, der er til stede. Altid forberede de værste ved vigtige lejligheder.

Hold din udendørs bryllup dekorationer enkel, for enhver pris. Du vil gerne være den centrale af dit bryllup og alt for mange dekorationer kan tage væk fra dette. Hold dine dekorationer meget pæn og sirlige, men sørg for ikke at gå over bord, for at give dine gæster til at maksimere deres oplevelse.

Når du planlægger påklædning til din brudepiger, så prøv at være så hensynsfuld som muligt. Få dem til at bære en kjole, som de kan bruge igen, for at vise, at du passer på dem og ikke er i dette for dig selv. De vil sætte pris på dette, da deres kjole ikke vil gå til spilde.

Når du serverer mad på dit bryllup, den stil, at maden serveres kan variere prisen. For en formel spisestue indstilling, vil det være høj pris. Hvis du går med en buffetstil, kan du spare penge, og give dine gæster mulighed for at vælge, hvad de ønsker, og hvor meget de ønsker.

Sørg for, at alle i din bryllupsfest ved, hvordan de får til brylluppet site og hjem fra dit bryllup! Dette er især vigtigt, hvis du vil være tjener alkohol, og afgørende, hvis det er en åben bar. Hvis du er bekymret for nogen at få for berusede, tilbyder gratis cab rides til alle, der ikke bringer en bil, eller køre dem hjem i din Limo.

Du behøver ikke at have en hvid eller elfenben brudekjole, hvis du ikke ønsker at, så Spice op dit bryllupsdag med lidt farve! Du kan vælge en pastelfarve, der fremhæver dit hår eller øjne, eller har byger af en lys farve som rød fremhæve detaljerne på din kjole.

En af de ting, du kan gøre for at sikre, at alt ser godt ud, er at vælge et badeværelse Buddy. Denne person kan sidde ved siden af dig i badeværelset for at give dig et andet sæt øjne til at analysere din kjole, tilbehør og makeup, som du vil bære på din bryllupsdag.

Hvis du ikke kan beslutte om farver til dit bryllup, overveje at bruge farverne fra naturen. Mange bryllupper har flere farver, ikke bare en eller to. Du kan eksperimentere med gule, grønne, brune, røde og lyserøde farver. Du kan også planlægge dine bryllups farver rundt om sæsonen. Hvis du har et fald bryllup, bruge efterårsfarver til at påvirke dig.

Fashionable og luksus-kærlige brude kan vælge at pynte deres buket med et strejf af gnistre; Tænk Swarovski krystaller, rhinestones, eller endda diamanter. Du kan tilføje nogle krystaller, der er blevet limet på, nogle kostume smykker, eller måske en særlig smykke med en form for lim. For at skabe et sammenhængende udseende skal du sørge for, at størrelsen, klippen og størrelsen af de brikker, du bruger, matcher eller komplimenterer hinanden.

Brude auteurs kan spare penge og få mere kontrol i deres generalprøve og reception spillesteder ved at lede efter utraditionelle steder, der nemt kan rumme alle separate brude aktiviteter i et enkelt sted. Dette gør det lettere at dekorere og er også ideel for par, hvis familier vil rejse fra ud af byen for at deltage.

Praksis. Mange bryllupper har en generalprøve og en øvelse middag. Saml de vigtigste medlemmer af din bryllupsfest og praksis flere gange, før den store dag, ikke bare én gang. Dette er især vigtigt, hvis du har komplicerede eller lange koreografi eller særlige instruktioner, der varierer fra normen.

Når picking ud din vielsesring, Sørg for at få en du ved, du vil kunne lide år ned linjen. Mange mennesker vælger en tilfældig ring, og senere beslutter, at de ikke kan lide det. Også, hvis du vil få matchende bands, så sørg for jer begge kan lide dem.

Når du laver bryllup middag siddepladser arrangementer, skal du sørge for antallet af gæster er selv ved hvert bord. Også gruppere tabeller efter alder, vil dette give folk ting, de kan tale om.

Kig på jakkesæt til mænd i brylluppet i modsætning til smoking. Dragter kan meget nemt udfylde rollen som en smoking med den rigtige accoutrements. Du vil opdage, at ikke blot vil disse være billigere at leje end en Tux, i nogle tilfælde, købe dragter kan være billigere end en smoking leje.

Hvis du betjener flere kurser, så sørg for de er underholdt ved at holde lidt slik i en skål ved bordet i mellem servering tider af kurserne. Du kan overveje sukker blomster kronblade, men slik, der matcher bryllup farver er et godt valg.

Hvis parret gerne rejse, indarbejde det i dit bryllup tema og dekorationer. Invitationer og RSVP-kort kan bruges til at ligne gamle eller vintage postkort og boardingpas.

Tænk over hvilke effekter blæsende vejr kunne have på din udendørs reception. Undgå eventuelle lys stoffer og komplekse frisurer. Find faste telte, der vil stå i tilfælde af vind. Lad alle vide, at placeringen kan være blæsende: give dem råd om tøj og frisure, der ikke vil se dårligt, når vinden blæser.

Som i begyndelsen af denne artikel erklærede, din bryllupsdag er en meget vigtig markør i din levetid. Det er noget, der påvirker dig for livet, herunder dig og din familie. Sørg for, at du træffer de rigtige beslutninger for dig og din kommende ægtefælle. Anvend tips ovenfor for en idiotsikker og vellykket bryllup.